C- Tetra Cream

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Omschrijving:
C-Tetra Cream® geeft de huid energie terwijl het diep gehydrateerd wordt voor een helder en stralende uitstraling. Vitamine C kan diep in de huid doordringen en de collageenproductie in fibroblasten stimuleren, hetgeen leidt tot een compactere extracellulaire matrix om fijne lijntjes en rimpels op te vullen voor een zichtbaar gladdere huidteint. Deze crème is een multifunctionele oplossing voor een heldere en stralende huid. 


Gebruiksaanwijzing:
Masseer na het reinigen in de ochtend een kleine hoeveelheid in het gezicht, de hals en het decolleté. Volg met een zonbeschermer.


HOOFD INGREDIËNTEN

Tetrahexyldecyl Ascorbate
Een lipide-oplosbare vorm van vitamine C die uitzonderlijke antioxidante bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen, terwijl het de productie van collageen stimuleert voor een jeugdige teint.
Vitamin E
Een bewezen vetoplosbare antioxidant die de schade door vrije radicalen vermindert.
Hyaluronic Acid
Met een uniek vermogen om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht in water aan te trekken en vast te houden, trekt hyaluronzuur vocht uit de omringende atmosfeer in de huid, waardoor de huidteint zowel gevoed als soepel blijft.
Moisture Magnets
De kenmerkende hydrators van Medik8 binden zich aan huidcellen en grijpen op water om vocht vast te houden waar het het hardst nodig is.