C-Tetra Intense

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Omschrijving:
De kracht van ons best verkochte C-Tetra Serum, maar geïntensiveerd met verhoogde verhelderende kracht, extra voeding en verdubbeling van de hoeveelheid vitamine C. Vitamine F en squalaan helpen de huidvoeding te verbeteren terwijl het serum met maracuja-olie wordt geïnfuseerd hetgeen een vleugje luxe toevoegt. C-Tetra Intense is een voedende, verzachtende formule.

Gebruiksaanwijzing:
Masseer na het reinigen 's ochtends 4 druppels in het gezicht, de hals en het decolleté. Laat het absorberen voordat u een moisturizer aanbrengt.


HOOFD INGREDIËNTEN

Tetrahexyldecyl Ascorbate
Een lipide-oplosbare vorm van vitamine C die uitzonderlijke antioxidante bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen, terwijl het de productie van collageen stimuleert voor een jeugdige teint.
Maracuja Oil
Van nature rijk aan voedingsstoffen, maracuja-olie voedt de teint met vetzuren en biedt een antioxidant beschermend schild.
Vitamin F
Ook bekend als ethyl linoleaat of linolzuur, is vitamine F een essentieel omega-6 vetzuur dat de teint diep voedt en hydrateert.
Optimised Red Ginseng
Dit natuurlijke extract, gewonnen uit de wortel van rode ginseng, stimuleert de verhelderende krachten van het serum en stimuleert de aanmaak van collageen.
Vitamin E
Een olie-oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en wordt geregenereerd door vitamine C voor een optimaal vermogen.
Squalane
Een natuurlijk verzachtend ingrediënt dat de natuurlijke huidbarrière herstelt terwijl het de huid diep hydrateert.