Calmwise Colour Correct

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Omschrijving
Een roodheidgevoelige huid is vaak ontstoken, gevoelig en moeilijk te neutraliseren. Calmwise Colour Correct is speciaal ontwikkeld om zowel het uiterlijk van een rode huid als de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Een combinatie van kalmerende actieve stoffen naast minerale groene pigmenten helpt de roodheid van de huid te neutraliseren en tegelijkertijd de oorzaak van de irritatie te behandelen.


Gebruiksaanwijzing:
Na het reinigen en aanbrengen van een serum 's morgens en ' s avonds breng je een kleine hoeveelheid Calmwise Colour Correct aan op het gezicht, hals en decolleté en vermijd je de gevoelige ogen. Gebruik lichte, opwaartse bewegingen en laat het absorberen. Op gevoeligere plekken dept u voorzichtig het product in de huid. Indien gewenst, kan make-up snel daarna worden aangebracht.

HOOFD INGREDIËNTEN

Feverfew Extract
Vanzelfsprekend afkomstig van een therapeutische bloem die behoort tot de familie van de madeliefjes, helpt moederkruid roodheid te verminderen en werkt het als een antioxidant om de huid te beschermen.
Chamomile Extract
Het hoofdextract van kamille, bisabolol kalmeert en vermindert ontstekingen voor een zachte en kalmerende huid; beschermt met antioxiderende kracht.
Niacinamide
Een van de krachtigste ontstekingsremmers in huidverzorging, niacinamide kalmeert en herstelt effectief geïrriteerde, roodheid-gevoelige huid.
Perfluorodecalin
In staat om het niveau van herstellende zuurstof te verhogen, perfluorodecaline bevordert het genezingsproces in een beschadigde huid.
Aloe Vera Extract
Kalmerend en verzachtend, dit natuurlijke extract werkt als een anti-inflammatoire, terwijl het de roodheid-reactie onderdrukt.
Caffeine
Revitalisering van cafeïne helpt om de grootte van bloedvaten te verminderen om de verschijning van roodheid van de huid te verspreiden.
Fading Green Pigment
Op mineralen gebaseerde groene pigmenten mengen zich vakkundig in je teint, versmelten met je natuurlijke huidtint om roodheid onmiddellijk te neutraliseren.