Nioxin Trial Kit System 6

Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Complete professionele verdikkingsbehandeling voor chemisch behandeld, zichtbaar dunner wordend haar. Krijg voller en dikker uitziend haar met de innovatieve Nioxin System 6 Trial Kit, speciaal ontwikkeld voor geblondeerd, gepermanent of gestraight, dunner wordend haar. Deze set van 3 haarverzorgingsproducten helpt het haar en de hoofdhuid te reinigen, optimaliseren en behandelen en zorgt voor dikker en voller uitziend haar met een gezonde glans. 

Omschrijving:

Complete professionele verdikkingsbehandeling voor chemisch behandeld, zichtbaar dunner wordend haar. Krijg voller en dikker uitziend haar met de innovatieve Nioxin System 6 Trial Kit, speciaal ontwikkeld voor geblondeerd, gepermanent of gestraight, dunner wordend haar. Deze set van 3 haarverzorgingsproducten helpt het haar en de hoofdhuid te reinigen, optimaliseren en behandelen en zorgt voor dikker en voller uitziend haar met een gezonde glans. De Nioxin System 6 Trial Kit bestaat uit drie stappen om de perfecte basis voor dikker, voller uitziend haar te leggen: Nioxin System 6 Shampoo (150 ml): helpt talg, vetten en vuil te verwijderen van de hoofdhuid en het haar. Nioxin System 6 Conditioner (150 ml): helpt het haar veerkrachtiger te maken en de vochtbalans onder controle te houden. Nioxin System 6 Treatment (50 ml): zorgt voor een frisse hoofdhuidomgeving. De Nioxin #6 Trial Kit staat ook wel bekend als de Nioxin #6 Starter Kit.

Gebruiksaanwijzing

Zorg dat je haar en hoofdhuid vochtig zijn. Breng de shampoo gelijkmatig aan. Masseer daarna in en laat 1 minuut opschuimen. Spoel daarna goed uit. Verwijder het overtollige water en breng de conditioner aan. Breng aan op zowel de hoofdhuid als het haar. Laat 1 tot 3 minuten inwerken. Spoel daarna goed uit. Schud de treatment goed voor gebruik. Breng deze daarna gelijkmatig over de schone hoofdhuid. Masseer eventueel in met je vingertoppen. Spoel niet uit! Let op: dit product kan tijdelijk roodheid veroorzaken, maar dat trekt na circa 20 minuten weg.