Sleep glycolic

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Een peeling voor thuis met 10% ingekapseld glycolzuur dat ’s nachts langzaam in de huid wordt
 afgegeven om fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie te verminderen en de huid te zuiveren
 om de verschijning van puistjes te minimaliseren.

Gebruiksaanwijzing:

Voor gebruik 2-3 keer per week. Na het reinigen 's avonds een hoeveelheid Sleep Glycolic ter grootte van een erwt op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Vermijd de oogcontouren. Vervolg met andere serums en nachtcrème. Laat dit gedurende de nacht intrekken. Gebruik altijd een zonbeschermer de volgende dag na gebruik van Sleep Glycolic. Aangezien Sleep Glycolic een direct zuur is, zou het de eerste stap moeten zijn in uw avond huidverbeteringsroutine. Breng hierna alle andere serums en moisturisers aan.

Kenmerken: 

Deze tweewekelijkse behandeling kan een doffe, niet-egale huid transformeren naar een zichtbaar helderdere, gladdere en egale huid.
1. Stralende huid. Sleep Glycolic verwijdert dode huidcellen om een zichtbaar stralende huidteint te onthullen.
2. Verfijnde huidtextuur en huidteint. Verzacht moeiteloos de verschijning van fijne lijntjes en rimpels en herstelt de natuurlijke helderheid van de huid terwijl u slaapt. 
3. 10% ingekapseld glycolzuur. De formule met hoge concentratie wordt 's nachts in de huid afgegeven om zachtjes een optimale AHA-kracht te leveren. 
4. Gezonde huidbarrière. Sleep Glycolic droogt de huid niet uit. Het is essentieel om onze natuurlijke beschermende huidbarrière gezond en sterk te houden. 
5. Maak uw salonervaring compleet. Ideaal om je voor te bereiden op een allereerste peelingkuur, of om je resultaten tussen afspraken in te optimaliseren.