Super C30 Intense

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Omschrijving:
Super C30 Intense is geformuleerd met zeer stabiel 30% geëthyleerd ascorbinezuur (vitamine C) en versterkt met ferulinezuur om ervoor te zorgen dat de huidteint er stralend en jeugdig uitziet. Gedurende de dag biedt Super C30 Intense ultieme antioxiderende bescherming tegen schade door vrije radicalen.

Gebruiksaanwijzing
Masseer na de reiniging 's ochtends 4 druppels in het gezicht, de hals en het decolleté. Laat het absorberen voordat u een moisturizer aanbrengt. De zeer krachtige formule kan na toepassing een paar seconden lichtjes tintelen. Dit is normaal en geeft aan dat het product werkt.


HOOFD INGREDIËNTEN

30% Ethylated L-Ascorbic Acid
Een zeer krachtige, ongelooflijk stabiele vorm van vitamine C, die uitzonderlijke antioxidante bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen, en de collageenproductie stimuleert voor een jeugdige huid.
Ferulic Acid
Een supercharged anti-oxidant op plantaardige basis, ferulazuur kan schade door vrije radicalen afweren en een jeugdig ogende teint bevorderen.
Vitamin E
Een olie-oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en wordt geregenereerd door vitamine C voor een optimaal vermogen.
Turmeric Root Extract
Een natuurlijk extract dat de aanmaak van pigment in de huid kan blokkeren voor een verlichte, stralende teint, terwijl het een uitzonderlijke antioxidantbescherming biedt tegen vrije radicalen.