Super C30

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Omschrijving:
Dit hoge-sterkte, krachtige vitamine C-serum is ideaal voor mensen die pigmentatieproblemen willen aanpakken en een boost van anti-aging kracht willen leveren. Door de kracht te benutten van gestabiliseerd 30% geëthyleerd ascorbinezuur (vitamine C), helpt het schade, veroorzaakt door het milieu en de zon, te bestrijden om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Daarnaast stimuleert Super C30 de collageenniveaus om de huidteint glad te maken en te verhelderen.


Gebruiksaanwijzing:
Masseer na de reiniging 's ochtends 4 druppels in het gezicht, de hals en het decolleté. Laat het absorberen voordat u een moisturizer aanbrengt. De zeer krachtige formule kan na toepassing een paar seconden lichtjes tintelen. Dit is normaal en geeft aan dat het product werkt.

HOOFD INGREDIËNTEN

30% Ethylated L-Ascorbic Acid
Een zeer krachtige, ongelooflijk stabiele vorm van vitamine C, die uitzonderlijke antioxidante bescherming biedt tegen schadelijke vrije radicalen, en de collageenproductie stimuleert voor een jeugdige huid.
Turmeric Root Extract
Een natuurlijk extract dat de aanmaak van pigment in de huid kan blokkeren voor een verlichte, stralende teint, terwijl het een uitzonderlijke antioxidantbescherming biedt tegen vrije radicalen.
Vitamin E
Een olie-oplosbare antioxidant die van nature in de huid aanwezig is. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en wordt geregenereerd door vitamine C voor een optimaal vermogen.
Grapefruit Extract
Een natuurlijke antioxidant met een verfrissende geur, grapefruit extract werkt om de huid te versterken en te verjongen.
Geranium Extract
Bekend om zijn tonale en balancerende effect op de huid, voegt de zoete geur van geranium toe aan de afgeronde opwekkende geur van Super C30.